Een groot assortiment zomerbanden, winterbanden en vier seizoenen banden

Kies bandenmaat

Kies auto

Bij Tyrecompany vind je een groot assortiment aan banden.

Je bestelt eenvoudig en snel de juiste banden voor jouw auto door gebruik te maken van de banden configurator op Tyrecompany.nl. De configurator vraagt de belangrijkste gegevens van jouw banden, zoals de hoogte en breedte van de band. Wanneer je de gegevens juist hebt ingevuld, krijg je een overzicht met alle geschikte banden voor jouw auto. Tevens zijn alle banden die getoond worden direct leverbaar! Maak je verder geen zorgen of de banden wel zullen passen. Alle banden die geselecteerd worden door middel van de door jou ingevulde gegevens zijn juist voor jouw auto.

Bij Tyrecompany geven we je de mogelijkheid om banden op te halen bij een van onze montagepartners. Of je laat ze thuis bezorgen en dan nemen wij uiteraard de kosten voor onze rekening.

Bij Tyrecompany vind je voor iedere auto een passende en geschikte band. Je kunt kiezen uit een groot assortiment banden. Er zijn banden voor elke inchmaat, breedte en hoogte. Er kan een ruime keuze worden gemaakt tussen winterbanden, zomerbanden en vier seizoenenbanden. Heb je moeite met het vinden van de geschikte banden, dan helpen de medewerkers van Tyrecompany je graag op weg. De kennis van de werknemers zorgt voor een passend advies voor jou. Twijfel daarom niet en neem gerust contact op met ons. Onze contactgegevens vind je hier.

Voor iedere auto de juiste band!