Betaalmogelijkheden

Heb je de banden en/of velgen gevonden waar je altijd al van droomde? Dan is het nu tijd om de bestelling te plaatsen en deze ook af te rekenen. Hieronder hebben wij alle betaalmogelijkheden van Tyrecompany.nl voor je op een rijtje gezet.

iDEAL

Met iDEAL betaal je via je eigen vertrouwde online betaalomgeving.

Wire Transfer

Met de betaalmethode Wire Transfer, ofwel bankoverschrijving, boek je eenvoudig het desbetreffende bedrag van je eigen rekening over naar onze rekening.

Bancontact

Betaal gemakkelijk en snel met je Bancontact-kaart. Kies Bancontact als betaalmethode en volg de verdere instructies. Met Bancontact betaal je veilig via je eigen vertrouwde online betaalomgeving.

Giropay

Giropay is een betaalplatform van de Duitse banken. Ook met Giropay betaal je gemakkelijk en snel in je eigen vertrouwde betaalomgeving.

Visa

Indien je een Visa Debit kaart of een Visa Credit kaart hebt, kun je veilig betalen via je eigen betaalomgeving. Het enige verschil is dat het geld bij gebruik van een Visa Debit kaart direct van je rekening wordt afgeschreven. Dit is bij de Visa Credit kaart niet het geval.

Sofort Banking

Kies Sofort Banking indien je hierbij bent aangesloten. Ook hierbij kun je betalen via je eigen bankomgeving.

Mastercard/Maestro

Mastercard is een creditkaart. Ook met je creditkaart kun je betalen bij Tyrecompany.nl. Maestro is de debet kaart welke gekoppeld is aan je bankrekening.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Nog niet de juiste banden en/of velgen gevonden? Voer dan hieronder de gewenste bandenmaat in of je kenteken.

Kies bandenmaat

Kies auto