Over Tyrecompany

Tyrecompany is een online webwinkel voor banden, stalen velgen, lichtmetalen velgen en gerelateerde auto-accessoires. Tyrecompany is een internationaal label dat in meer dan 15 landen actief is. In Nederland is Tyrecompany dé online banden en velgen aanbieder met het grootste assortiment. Sinds de lancering van Tyrecompany zijn wij uitgegroeid tot een bepalende speler in de verkoop van winterbanden, zomerbanden, stalen velgen en lichtmetalen velgen. Naast banden en velgen kun je bij ons ook terecht voor de aanschaf van verschillende auto-accessoires. Vanaf het eerste moment heeft Tyrecompany al verder gekeken dan de Nederlandse landsgrenzen. De lancering van verschillende Europese webshops is hiervan een gevolg geweest. De marketingactiviteiten en ICT activiteiten worden van het hoofdkantoor te Nederland uitgevoerd. Het verzenden van alle producten wordt gedaan vanuit veel internationale magazijnen. Tyrecompany International heeft afspraken met de grootste fabrikanten in Europa. Kijk voor meer leveringsinformatie op deze pagina). Levering kan via een van de aangesloten (montage)locaties in het gekozen land of gewoon op je huisadres.

Filosofie

De online verkoop (e-retail / e-commerce) is booming en groeiend. Steeds meer Europeanen kopen online producten. Kleding, vakanties of elektronische consumentengoederen kopen we massaal online. Dat is voor banden en velgen anders. Momenteel kopen de meeste consumenten (bijna 90%) banden nog via het traditionele kanaal. Tyrecompany is van mening dat dit aantal explosief moet groeien. Door een agressieve prijsstelling, uitgebreide distributie (d.m.v. montagelocaties), een duidelijke marketingstrategie en een breed en diep assortiment proberen wij de bandenbranche online te laten groeien. Laat jij je ook overtuigen door onze voordelen? Koop voortaan je banden met de laagste prijsgarantie, kies uit het uitgebreidste assortiment en maak de keuze om voortaan banden en velgen te bestellen bij Tyrecompany.

Persinformatie

Tyrecompany is graag bereid uitleg te geven over onderwerpen die te maken hebben met onze organisatie. Heb je als journalist of als deskundige een specifieke vraag of ben je op zoek naar medewerking voor een artikel, radio- of tv-programma? Neem dan gerust contact op.

Tyrecompany hoofdkantoor

Tyre Company B.V.
Simon Stevinstraat 1
3291 CA Strijen
Nederland